donderdag 17 september 2009

Beoordelingen Marktplaats

w.smeulders 2 dagen actief op Marktplaats

Geplaatst op 14-09-2009 Jacques Mees was als muzikant te gast op ons hippie-feest - de love-in van Rit en Willy, 25 jaar getrouwd, bijna 30 jaar samen. Hij vond de juiste toon van de jaren '60 en '70, en bracht de sfeer van toen weer helemaal naar boven. Ondergesneeuwde emoties kwamen weer - bij vele gasten - naar boven. Leuk gitaarspel ook en speciaal voor ons, studeerde hij de megahit If you're going to San Francisco van Scott Mc Kenzie in. Een sympathieke man, die zich goed kon inleven in de sfeer van het feest, en die de gasten enthousiast kon maken. Hij improviseerde spontaan mee met Karen, ons jong zangeresje, dat flarden muziek uit de hippiejaren zong tijdens mijn feestspeech. Beautiful people van Melanie Safka en vele andere. Een troubadour - of beter, een Dylan, om sterk aan te bevelen.

Rit en Willy

Van Nyen Smeulders

het zilveren koppel uit Gierle, België

Positief beoordeeldh.c. plasier 1 jaar actief op Marktplaats
Geplaatst op 02-07-2009 Jacques was op ons tuinfeest een groot succes. Zowel de gasten als wij vonden zijn muziek heerlijk om naar te luisteren.

Aanbevolen

Positief beoordeeldLucia 2½ jaar actief op Marktplaats
Geplaatst op 21-06-2009 Jacques heeft alles gezien, overal gespeeld en genoeg (levens-) ervaring opgedaan, om de liedjes die hij speelt authentiek en met de juiste 'feel' te spelen. Bovendien is hij een uitmuntend gitarist en zanger. Boeken, die man, nu!

Positief beoordeeldinfo 1½ jaar actief op Marktplaats
Geplaatst op 18-06-2009 Jacques is een troubadour en vakman.

Hij verstaat het entertaiment circuit en is echt professioneel.

Hij heeft een scala aan songs ,meer dan wie dan ook.dus voor ieder feestje is hij voorbereid.

zeker aan te bevelen.

Positief beoordeeldeef 2 maanden actief op Marktplaats
Geplaatst op 18-06-2009 Hartstikke positieve ervaringen! Hopelijk kan ik Jacq binnenkort ook weer horen spelen. Ik raad t van harte :-) aan!

Positief beoordeeldmaxxproductions 2 maanden actief op Marktplaats
Geplaatst op 18-06-2009 Een zeer veelzijdig artiest die ons feest en onze gasten een prachtige avond verzorgde.We krijgen nog steeds niets dan leuke reacties van onze gasten over deze troubadour.

Zeer zeker aan te bevelen.

Daar zult u geen spijt van krijgen.

Positief beoordeeldkizeboud 2½ jaar actief op Marktplaats
Geplaatst op 09-05-2009 Wat een feest om te luisteren naar Jacques Mees!!! Met zijn mooie zangstem en geluidskwaliteit doet hij niet onder voor de artiesten van wie hij de nummers ten gehore brengt. Daarnaast weet hij een heerlijke sfeer te brengen. Een echte aanrader voor een groot of klein feest. Dankzij hem hebben wij een onvergetelijke dag meegemaakt! Dus..... aarzel niet..... EN BOEK!!

Positief beoordeeldinfo (neem contact op) 7 maanden actief op Marktplaats
Geplaatst op 30-01-2009 Bij diverse gelegenheden(zoals Kwartiermakersfestival, Nieuwjaarsrecptie) heeft Jacques Mees in ons theater tot volle tevredenheid van zowel het publiek als onszelf opgetreden.

Positief beoordeeld