donderdag 28 januari 2010

Zondag 31 jan. Jacques Mees in Theater Zaal 16 - Cultureel cafe

Tilburg barst van het talent.




Muziek, politiek, poëzie, cabaret, beeldende kunst. Op zondag 31 januari komt het allemaal langs in Café Carré, de maandelijkse culturele talkshow in Theater Zaal 16. Zoals altijd is er weer veel talent van eigen bodem! En natuurlijk zijn er weer de nodige verrassingen te verwachten.







Tilburg barst van het talent. Dat blijkt ook nu weer. Singer-songwriter Jacques Mees brengt werk van zijn nieuwe cd, de kersverse Campusdichter Nathan de Groot treedt op en Jasper Mikkers introduceert schrijfster Renee de Vin.



Maar er is meer. De gloednieuwe Partij Voor Tilburg komt praten over het belang van cultuur voor de stad, we blikken vooruit op het eerste Tilburgse Stukafest (een cultureel festival in studentenkamers), kunstenares Natasja de Senerpont Domis exposeert en good old Tom America geeft vast een voorzet voor De Toon Uit De Stad, het kunst- en cultuurdebat dat later die middag plaatsvindt in de Studiozaal. Kortom: ook deze editie van Cultureel Café Carré biedt weer een zeer gevarieerd programma. De presentatie is zoals altijd in handen van journalist Toine van Corven en dichter/cabaretier Frank van Pamelen.