vrijdag 5 maart 2010

Jacques Mees zingt Townes van Zandt


Jacques Mees brengt Tribute to Townes

04/03/10

In de reeks Thuiskamers concerten in Galerie Kap Pur in Tilburg zal zanger Jacques Mees op vrijdag 12 maart songs brengen van Townes Van Zandt.



Stichting Kunstprojecten Tilburg presenteert haar tweede huiskamerconcert "Thuiskamers" met zanger Jacques Mees op vrijdag 12 Maart in galerie Kap Pur. Jacques Mees brengt songs van de Legendarische, Texaanse zanger-gitarist, Townes Van Zandt. Tijdens zijn leven werd Van Zandt gezien als cultzanger, maar wordt nu gezien als een van de grootste tekstdichters van zijn generatie. Zijn nummers werden bekend gemaakt en vertolkt door o.a. Emmylou Harris, Willie Nelson en Bob Dylan. Onlangs heeft Steve Earle nog een Grammy ontvangen voor zijn album met Townes songs. Ook kreeg Jacques Mees goede kritieken uit Amerika over zijn vertolkingen op You Tube en kreeg daardoor diverse uitnodigingen om bij de tribute concerten in Houston (Texas) te komen optreden. Kijk voor meer informatie op: www.jacquesmees.nl en www.kunstdichterbij.nl.



Tweede "Thuiskamers" concert met Jacques Mees, vrijdag 12 maart 2010, inloop om 20.00 uur met koffie of thee, 20.30 uur aanvang concert, Galerie Kap Pur, Korvelseweg 151 in Tilburg, www.kappur.nl, tel: 013 46 80 211.



Reserveren via: info@kunstdichterbij.nl; Entree: 10 euro, inclusief koffie of thee.

Jacques Mees bij Radio Rijnmond

Zaterdag tussen 17.00 & 19.00 interview en enkele songs van de nieuwe cd
Walking the Maze bij Wim Kerkhof (Amazing Stroopwafels) op Radio Rijnmond
fm 93,4 Country & Omstreken